fbpx

Mitä on psyykkinen ravintovalmennus ja HyvinvointisyöminenTM

ravintovalmennus ja HyvinvointisyöminenTM

Tiedän, miten minun pitäisi syödä, mutta…

Tälläkin hetkellä Suomessa on käynnissä useita kansan ravitsemuksen parantamiseen tähtääviä hankkeita. Niissä jaetaan tietoa siitä, miten syödään terveellisesti. Kaikki kunnia valistuskampanjoille, mutta ne eivät käytännössä useimmiten muuta juuri kenenkään syömistottumuksia. Miksi? Koska tieto ei muutu automaattisesti toiminnaksi. Useimmat meistä tuntevat tämän asian henkilökohtaisesti: ”Tiedän, miten minun pitäisi syödä, mutta…”

HyvinvointisyöminenTM täyttää aikomisen ja tekemisen välisen aukon

Kun tavoitteena on syömisen muuttaminen terveelliseksi, tarvitaan toki tietoa terveellisestä ravitsemuksesta. Mutta vielä enemmän tarvitaan jotain, joka täyttää aikomisen ja tekemisen väliin jäävän tyhjän tilan. Ja juuri tämän tekee psyykkinen ravintovalmennus, HyvinvointisyöminenTM. HyvinvointisyöminenTM täyttää tyhjän tilan aikomisen ja tekemisen välillä mielen taidoilla. Kun mieli saadaan mukaan muutoksen tueksi, alkaa tapahtumaan ihmeitä! Monet syyttävät itseään ja puuttuvaa itsekuriaan aikaisemmista epäonnistumisistaan. Todennäköisemmin käytössä ovat olleet väärät menetelmät, joita käyttämällä onnistuminen onkin vaikeaa. Sen sijaan mielen voimaa hyödyntämällä elämäntapamuutos on ei vain helpompaa, mutta myös miellyttävämpää kaikin puolin.  

Suomen ensimmäinen psyykkinen ravintovalmennus opettaa sinut onnistumaan

HyvinvointisyöminenTM-valmennus hyödyntää tutkittuja psykologisia menetelmiä muutoksen juurruttamiseen sinun arkeesi pysyvästi. Etenet askel kerrallaan elämäntapamuutoksen tiellä. Psykologisten menetelmien hyödyntäminen myös pitää huolen siitä, että motivaatiosi ei lopahda, kun vastaasi tulee haasteita. Ja niitä väistämättä tulee. Oppimillasi menetelmillä pystyt jatkamaan muutosta itsenäisesti valmennuksen jälkeenkin. Sanonkin, että onnistumaan voi oppia, kunhan vain käyttää oikeita tukimenetelmiä. 

HyvinvointisyöminenTM on elämäntapamuutos, ei laihdutuskuuri

Laihdutuskuurilla laihdutetaan. HyvinvointisyöminenTM on elämäntapamuutos, jonka avulla laihdutaan ilman laihdutuskuurien aiheuttamia haittoja keholle ja mielelle. Kuulostaa melkein samalta, mutta tuloksen pysyvyyden kannalta nämä kaksi tapaa eroavat täysin toisistaan. Hyvinvointisyömisen tavoittelussa keskitytään muutoksiin, jotka voidaan kuvitella kestäviksi. Ei niihin, jotka ovat lyhyellä aikavälillä tehokkaimpia pienentämään kehoa. Vaa’an lukema ei muutamissa viikoissa vielä muutu, mutta kun omaksut Hyvinvointisyömisen ja jatkat sitä sinnikkäästi, puolen vuoden päästä huomaatkin painon pudonneen. Vaikka kaikkina viikkoina paino ei laske, suunta on silti alaspäin. Ja mikä parasta, kadonneet kilot myös pysyvät poissa. Sitä tarkoittaa pysyvä painonhallinta. 

HyvinvointisyöminenTM mukautuu sinun arkeesi

Valmiit ruokalistat houkuttelevat näennäisellä helppoudellaan, mutta kuinka moni jaksaa noudattaa niitä koko loppuelämänsä ajan? No eipä kukaan! Koska elämä. Elämäntapamuutos voi onnistua vain silloin, kun se sopii juuri sinun elämääsi ja arkipäivääsi. Mielestäni ruokalistan lyöminen ihmisen nokan alle ei ole auttamista. Auttamista sen sijaan on opettaa ihmistä muuttamaan arkisyömistään terveellisempään suuntaan. HyvinvointisyöminenTM ei pakota sinua kääntämään arkeasi ylösalaisin onnistuaksesi, päinvastoin. 

HyvinvointisyöminenTMantaa elämäntapamuutokselle sen ajan, minkä se tarvitsee

HyvinvointisyöminenTM– valmennuksessa sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi ulkoa päin määrättyyn aikatauluun. Jokaisen ihmisen elämäntapamuutos etenee omaa vauhtiaan ja se on OK. En pakota sinua, kehoasi tai mieltäsi mihinkään, mihin se ei ole valmis. Vaikka eteenpäin meno olisi kuinka hidasta tahansa, on se silti eteenpäin menoa. Laihdutuskuurit ovat opettaneet meille, että elämäntapamuutos pitää runnoa läpi mahdollisimman nopeasti tahdonvoiman avulla. No, kun ottaa huomioon kuinka kurjaa laihdutuskuurilla oleminen on, ei ole ihmekään että siitä haluaa nopeasti pois. Koska minun valmennuksessani ei nälkiinnytetä kehoa tai pinnistellä pelkän tahdonvoiman avulla, elämäntapamuutos sujuu mukavissa tunnelmissa. Voisin jopa sanoa, että siinä sivussa kun elät arkeasi. 

Tule mukaan, miellyttävä elämäntapamuutos odottaa sinua!Tarkemmat tiedot valmennuksesta löydät HyvinvointisyöminenTM-sivulta ja eri pituiset valmennukset löytyvät verkkokaupastani. Minä olen tavoitettavissa tukea ja kysymyksiä varten koko valmennuksen ajan valmennusyhteisön kautta. Minulla on takataskussani niksi jos toinenkin, miten syöminen muutetaan terveelliseksi pysyvästi. Nähdään valmennuksessa!

Jätä kommentti

Tässä blogissa saa kommentoida. Muistathan hyvät tavat. Poistan jälkikäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä laittomat sisällöt.  Arvostan eniten sellaista kritiikkiä, joka annetaan omalla nimellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *