fbpx

Nyt voit unohtaa vain väliaikaisia tuloksia tuovat laihdutuskuurit – lopullisesti!

 
Valitse valmennuksen pituudeksi 4kk, 8kk tai 12 kk ja liity mukaan jo tänään!

Hinta alkaen 0,85 €/pvä!

Terveyttä ja hyvinvointia loppuelämäksi

 Hyvinvointisyöminen™-valmennus ei ole taas yksi nettilaihdutuskuuri, joka jää kesken – se on  jotain ihan muuta! 

 Hyvinvointisyöminen™ on Suomen ensimmäinen psyykkinen ravintovalmennus.

Hyvinvointisyöminen™ on mahdollisuus pysyvään painonhallintaan samalla, kun terveytesi kohenee ja tyytyväisyys itseesi paranee. 

Tässä netin kautta toteutettavassa valmennuksessa et jää yksin pähkäilemään, mistä löytäisit tarvittavan itsekurin ylläpitää muutosta, koska tarjoan käyttöösi tutkitusti tehokkaat psykologian menetelmät, joilla muutos onnistuu ilman turhia kipuiluja.

Olen vertaisasiantuntijana on käynyt läpi elämäntapamuutoksen ja tehnyt virheet puolestasi. Saat siis käyttöösi arkielämässä varmasti toimivat keinot etkä tuhlaa aikaasi merkityksettömiin yksityiskohtiin. 

Hyvinvointisyömisen™ voit aloittaa koska tahansa. Ei tarvitse odottaa maanantaihin, uuteen vuoteen tai kesän tuloon. Hyvinvointisyöminen™ ei pistä elämääsi ylösalaisin, vaan mukautuu juuri sinun elämääsi ja arkipäivääsi. Voit siis aloittaa heti, kun tunnet sisimmässäsi halua muutokselle.

Tämän valmennuksen jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse ryhtyä laihdutuskuurille

 • Jos olet kokeillut laihdutuskuureja tai dieettejä ilman pysyviä tuloksia, tämä valmennus on juuri sinulle.
 • Laihdutuskuureihin laitetut rahasi säästyvät ja terveys kohenee. Bonuksena painossasikin on luvassa muutoksia.
 • Saavutat myös henkisen hyvän olon, jonka syömisen hallitseminen sinulle tuo.

Vertaisasiantuntijan ohjauksessa et eksy polulta

 • Vertaisasiantuntijana huolehdin siitä, että et käytä aikaasi epäolennaisiin asioihin.
 • Vertaisasiantuntijana tunnen myös ylipainon fyysiset ja psyykkiset haasteet. Minun kanssani sinulla on turvallista olla valmennettavana, juuri sellaisena kuin olet.

Liity markkinoiden monipuolisimpaan moderneimpaan ravintovalmennukseen

Vertaansa vailla oleva monipuolinen sisältö käytössäsi!

Hyvinvointisyöminen™ sopii sinulle, jos

Mitä Hyvinvointisyöminen™-valmennukseen sisältyy?

Mielen voimalla pysyviin tuloksiin. HyvinvointisyöminenTM on Suomen ensimmäinen psyykkinen ravintovalmennus

Tieto ei muutu automaattisesti toiminnaksi. Jos muuttuisi, kaikki suomalaiset söisivät terveellisesti. Tiedät
tämän varmasti itsekin: tiedät miten sinun tulisi syödä, mutta et vain saa aikaiseksi. Tämä johtuu siitä, että et osaa vielä valjastaa mielesi voimaa elämäntapamuutoksesi tueksi.

Nyt tähän ongelmaan on ratkaisu – psyykkinen ravintovalmennus. Siinä käytetään tutkittuja psykologisia
menetelmiä, joiden avulla elämäntapamuutos ei jää meinaamisen asteelle. Kun mieli saadaan muutokseen mukaan, alkaa
tapahtumaan ihmeitä!

-HyvinvointisyöminenTM on Suomen ensimmäinen psyykkinen ravintovalmennus, jonka avulla pääset pysyviin
tuloksiin painonhallinnassa ja terveellisesti syömisessä. Valmennuksen monipuolinen sisältö antaa sinulle tiedot ja taidot, joiden avulla jatkat elämäntapamuutostasi valmennuksen jälkeenkin.

HyvinvointisyöminenTM ottaa huomioon myös sen, ettei syöminen ole elämästä irrallinen asia, vaan kiinteä
osa arkipäivääsi. Valmennus mukautuu sinun arkipäivääsi – sinun ei tarvitse kääntää arkeasi ylösalaisin
tehdäksesi elämäntapamuutoksen, kuten perinteisissä laihdutuskuureissa on aina tehty (ja siksi ne usein
keskeytyvätkin, kun harva jaksaa noudattaa niitä pitkään).

Elämäntapamuutos tehdään mielen voimalla, ei itsekurilla pinnistellen

HyvinvointisyöminenTM on tutkimustietoon perustuva psyykkinen ravintovalmennus ja tehokkain tie pysyviin tuloksiin. 

Valmennus yhdistää ravitsemussuositukset psykologisten menetelmien kanssa. Valjastamalla mielen toiminta muutoksen tueksi elämäntapamuutos sujuu helposti, miellyttävästi ja turvallisesti. HyvinvointisyöminenTM ei vaaranna ruokasuhdettasi ja altista sinua syömishäiriön kehittymiselle.


Haluan mukaan Hyvinvointisyöminen™-valmennukseen!

Usein kysytyt kysymykset

Hyvinvointisyöminen sopii kaikille, jotka haluavat syödä terveyttä ja pysyvää painonhallintaa tukevalla tavalla. Valmennuksesta saa parhaan hyödyn, kun elämäntilanne on rauhallinen ja on aikaa ja voimavaroja muutoksen toteuttamiselle.

Kuten nimikin jo kertoo, tavoitteena on hyvinvoinnin lisääntyminen. Tämä voi tarkoittaa monia asioita: parantunutta jaksamista, katoavia kiloja, parantuneita veren rasva-arvoja, lisääntynyttä tyytyväisyyttä itseen tai alempaa verenpainetta. Neljän kuukauden valmennuksessa pääset hyvin alkuun syömisen muuttamisessa. Kahdeksan kuukauden valmennus antaa jo vakaamman pohjan pysyvälle muutokselle. Kahdentoista kuukauden valmennuksessa ehdit vakiinnuttaa hyvinvointisyömisen osaksi arkeasi.

Jaksamisesi paranee jo ensimmäisten valmennusviikkojen aikana. Muut vaikutukset alkavat näkyä ajan mittaan, riippuen henkilökohtaisesta etenemisvauhdistasi. Jokaisen valmennettavan lähtötilanne ja etenemisvauhti on erilainen, siksi tarkkoja aikoja tulosten saavuttamiselle on vaikeaa antaa.

Tässä valmennuksessa ei vain neuvota, minkälaisia ruokia tulisi syödä. Annan myös käyttöösi tehokkaita psykologian menetelmiä, joilla viet terveellisen syömisen osaksi arkipäivääsi pysyvästi. Tätä eivät muut valmennukset tee. Tämä valmennus perustuu myös tutkittuun tietoon ja siksi sillä ei ole laihdutuskuurityylisten valmennusten terveydelle haitallisia puolia. Valmennuksessani näkyy myös oma kokemukseni elämäntapamuutoksen saralla, tunnen hyvin ennestään muutoksen karikot ja sivupolutkin. Opastan sinua niin, ettet tuhlaa aikaasi sivupoluilla vaan pysyt oikealla tiellä. Valmennuksen sisältö on markkinoiden monipuolisin.

Valmennuksen hinta koostuu opetusvideoiden katseluoikeudesta, valmennuksesta valmennusyhteisössä ja muutosta tukevien äänitteiden kuunteluoikeudesta.

 • Pysyvään painonhallintaan ohjaavat opetusvideot
 • Opetusvideot tehokkaista työkaluista syömisen muuttamiseen terveyttä edistäväksi pysyvästi
 • Valmentajan antama tuki valmennusyhteisössä
 • Lisämateriaalia perustuen viimeisimpään tutkimustietoon
 • Elämäntapamuutosta tukevat äänitteet
 • Ladattavaa tukimateriaalia, joka jää käyttöösi valmennuksen jälkeen

Valmennus perustuu tutkimustietoon ja valmentajan omaan kokemukseen pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisesta käytännössä. Ravitsemusohjeet perustuvat kotimaisiin ravitsemussuosituksiin.
Valmennuksia on kolmea eri pituutta: neljä kuukautta, kahdeksan kuukautta ja kaksitoista kuukautta. Neljän kuukauden valmennuksessa pääset hyvin alkuun syömisen muuttamisessa. Kahdeksan kuukauden valmennus antaa jo vakaamman pohjan pysyvälle muutokselle. Kahdentoista kuukauden valmennuksessa ehdit vakiinnuttaa hyvinvointisyömisen osaksi arkeasi.

Valmennus tapahtuu verkon välityksellä erityisellä valmennusalustalla. Saat tunnukset alustalle sähköpostitse sen jälkeen kun olet maksanut valmennuksen verkkokaupassa.

Valmennusta varten tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on internetyhteys. Lisämateriaalit ovat parhaimmillaan tulostettuina, joten tulostin on hyödyllinen. Jos tulostinta ei ole, muistikirjakin ajaa asian.

Valmennuksen voit aloittaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupasta sinulle lähetetään automaattisesti tunnukset sähköpostitse. Tunnuksillasi kirjaudut valmennusalustalle, josta löydät kaiken valmennukseen liittyvän.

 • Mobiilimaksu (Pivo, MobilePay)
 • Verkkopankkimaksu (Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken )
 • Korttimaksu (Visa, Visa Electron ja Mastercard)
 • Lasku ja osamaksu (Jousto, OP Lasku, Fellow Lasku ja Fellow yrityslasku)

Liikuntaeduilla ei voi maksaa, koska valmennus ei sisällä liikuntaa.

Tauolle laittaminen ei ole mahdollista, mutta hyväksyttävän sairauden vuoksi voit saada maksusi takaisin sairasloman ajalta.

Kun olet hyväksynyt kaupan ehdot (linkki) verkkokaupassa, valmennusta ei voi enää irtisanoa.

Kaikilla jäsenyyksillä sisältö on sama, mutta saat valmennusmateriaalit käyttöösi ja valmentajan tueksesi vain sille ajalle, jolle olet valmennuksen ostanut (4 kk, 8 kk tai 12 kk)

Verkkokaupassa on mahdollisuus ostaa myös osamaksulla. Palvelun tarjoaa ulkopuolinen palveluntarjoaja, ja laskun maksamiseksi osissa summaan lisätään palvelumaksuja. Huomioi tämä ennen ostamista. Ulkopuolinen palveluntarjoaja myös myöntää luoton omien ehtojensa mukaan, emmekä voi vaikuttaa näihin ehtoihin.
Jäsenyydet

Kaikilla vaihtoehdoilla sisältö on sama.

Saat valmennusmateriaalit käyttöösi ja valmentajan tuen sille ajalle, jolle olet valmennuksen ostanut.

Tässä vaiheessa varmasti haluat vielä tukea päätöksellesi siitä, mikä kolmesta valmennusvaihtoehdosta on sinulle paras.

Alla on koottuna ne tulokset, joita voit realistisestiodottaa saavuttavasi kunkin valmennuksen aikana.

Hinta alkaen 0,85 €/pvä, sisältää valmennuksen ja tuen valmennusyhteisössä.

12 kk

Vuoden kestävän valmennuksen aikana ehdit omaksumaan kaikki Hyvinvointisyömisen tiedot ja taidot. Terveellisesti syömisen tulokset ovat pysyviä, kun hallitset terveellisesti syömisen kokonaan ja olet vakiinnuttanut sen osaksi arkeasi. Tämä on suositeltavin valmennuksen pituus, koska edessäsi on suuri elämäntapamuutos. Isot tavoitteet voidaan saavuttaa vain ajan kanssa. Kiirehtiminen ei tuo pysyviä muutoksia ja vain pysyvillä muutoksilla on vaikutusta painoosi ja terveyteesi. Tämä valmennuksen pituus on myös kuukausihinnaltaan edullisin (hinta on vain 85 senttiä per päivä!)

8 kk

Opit lisää mielen taitoja, joiden avulla pidät yllä terveellistä syömistä valmennuksen jälkeenkin. Muutat syömistäsi niin, että tuloksia alkaa näkyä sekä terveyden kohentumisena että painon putoamisena. Vaikka 8 kuukautta tuntuu ajallisesti pitkältä, kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen kohdalla se on vielä lyhyt aika. Tämän pituisella valmennuksella saat vakaamman pohjan muutokselle. Tässä ajassa vastaan tulee myös hankalia päiviä, jolloin saat tarvitsemaasi tukea ja ohjausta valmentajalta. Kuukausihinnaltaan toiseksi edullisin vaihtoehto.

4 kk

Pääset hyvin alkuun taustatekijöiden kuntoon laittamisessa. Muutat syömistäsi niin, että jaksamisesi ja syömisen hallinta paranee. Opit tehokkaita psykologisia menetelmiä, joiden avulla elämäntapamuutoksestasi tulee pysyvä. Valitse tämä vaihtoehto vain, jos tiedät että et elämäntilanteesi vuoksi pysty sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Kuukausihinnaltaan hintavin vaihtoehto.