fbpx

Ihmisen kokoinen verkkokauppa

Tervetuloa ihmisen kokoiseen verkkokauppaan! Täältä löydät Hyvinvointisyöminen-valmennukset, joista voit valita juuri sinulle sopivan valmennuksen. 

Kursseillamme saat luotettavaa ja ajantasaista tietoa ravitsemuksesta, käyttäytymistieteeseen pohjautuvia menetelmiä elämäntapojen muuttamiseen, pääsyn hyvinvointia tukevaan vertaisyhteisöön, käytännössä testattuja vinkkejä ruokavalion muuttamiseen, kaksi elämänmuutosta tukevaa äänitettä, vertaisen ja helposti lähestyttävän matkakumppanin sekä asiantuntijan niin tiedon kuin kokemuksenkin näkökulmasta.
 
Lähdetään yhdessä kukistamaan sokeririippuvuus ja askeltamaan kohti terveellisempää ruokavaliota – joka ruokkii lisää hyvinvointia ja hyvää oloa!
 
Tervetuloa mukaan!

Hyvinvointisyöminen

Hyvinvointisyömisen voit aloittaa koska tahansa. Ei tarvitse odottaa maanantaihin, kuukauden ensimmäiseen päivään, tammikuuhun, juhannuksen jälkeiseen elämään tai mihin tahansa päivään, vaan voit aloittaa heti, kun elämässäsi on tilaa muutokselle. Hyvinvointisyömistä on saatavilla kolmessa eri jäsenyysvaihtoehdossa.

Hyödynnä kahden viikon ilmainen tutustumistarjous tilaamalla uutiskirjeemme!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration