fbpx

Paula Vehmanen

Olen Paula ja ihmisten kokoisten valmennusten perustaja. Ennen tämän unelman toteutumista olen ehtinyt olla monessa mukana. Tapaankin kutsua itseäni liikunnan ja hyvinvoinnin sekatyöläiseksi.

Valmistuin personal traineriksi vuonna 2021. Omien kokemusteni innostamana halusin erikoistua isompikehoisten valmentamiseen. Sitä silmällä pitäen olen kouluttautunut myös Size Inclusive Fitness Specialist-valmentajaksi. Koulutukseni avulla pystyn valmentamaan isompikehoisia tehokkaasti ja turvallisesti.

Minulla on omakohtaista kokemusta erilaisista sairauksista, kehon muuttumisesta iän myötä ja ylipainon mukana tulleista fyysisistä ja psyykkisistä haasteista. Olen tehnyt töitä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa melkein 30 vuoden ajan. Nyt olen tyytyväinen siitä, että voin tarjota osaamiseni laajemman joukon käyttöön netin kautta.

Sanotaan, että uuden työn kokonaisvaltainen haltuunotto kestää noin vuoden verran – ja sekin usein vasta pintaraapaisu -, joten miksi kuvittelisimme oman elämämme perustavanlaatuisen muutoksen tapahtuvan hetkessä?

Valmennukseni perustuvat aina tutkittuun tietoon. Päivitän osaamistani jatkuvasti. Monipuolisen koulutustaustani ansiosta valmennukseni ovat monipuolisia ja huomioivat myös mielen terveyden vaalimisen.  Valmennuksissani ei seurata sometrendejä vaan rakennetaan kestäviä elämäntapoja, joista sinä hyödyt parantuneena terveytenä koko loppuelämäsi ajan. 

Tervetuloa mukaan ihmisen kokoisiin valmennuksiin!

Tutkittuun tietoon perustuvat valmennukset.

Koulutukseni

  • ACE-sertifioitu Personal Trainer. 
  • Size Inclusive Fitness
    Specialist
  • koulutettu hieroja
  • ryhmäliikunnan ohjaaja
  • pilatesohjaaja
  • filosofian tohtorin tutkinto perinnöllisyystieteessä

4 hauskaa faktaa minusta