fbpx

Ota yhteyttä

Heräsikö valmennuksista kysyttävää, tahdotko keskustella kanssani?

Ota yhteyttä sähköpostilla tai alta löytyvän lomakkeen kautta, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja tutustutaan ja keskustellaan yhdessä lisää mieltä askarruttavistasi asioista!

Hieronta ja Liikuntapalvelut
Paula Vehmanen

Usein kysytyt kysymykset

Valmennusta varten tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on internetyhteys. Lisämateriaalit ovat parhaimmillaan tulostettuina, joten tulostin on hyödyllinen. Jos tulostinta ei ole, muistikirjakin ajaa asian.

Valmennuksen voit aloittaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupasta sinulle lähetetään automaattisesti tunnukset sähköpostitse. Tunnuksillasi kirjaudut valmennusalustalle, josta löydät kaiken valmennukseen liittyvän.

  • Mobiilimaksu (Pivo, MobilePay)
  • Verkkopankkimaksu (Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken )
  • Korttimaksu (Visa, Visa Electron ja Mastercard)
  • Lasku ja osamaksu (Jousto, OP Lasku, Fellow Lasku ja Fellow yrityslasku)

Liikuntaeduilla ei voi maksaa, koska valmennus ei sisällä liikuntaa.

Tauolle laittaminen ei ole mahdollista, mutta hyväksyttävän sairauden vuoksi voit saada maksusi takaisin sairasloman ajalta.

Kun olet hyväksynyt kaupan ehdot (linkki) verkkokaupassa, valmennusta ei voi enää irtisanoa.

Kaikilla jäsenyyksillä sisältö on sama, mutta saat valmennusmateriaalit käyttöösi ja valmentajan tueksesi vain sille ajalle, jolle olet valmennuksen ostanut (4 kk, 8 kk tai 12 kk)

Verkkokaupassa on mahdollisuus ostaa myös osamaksulla. Palvelun tarjoaa ulkopuolinen palveluntarjoaja, ja laskun maksamiseksi osissa summaan lisätään palvelumaksuja. Huomioi tämä ennen ostamista. Ulkopuolinen palveluntarjoaja myös myöntää luoton omien ehtojensa mukaan, emmekä voi vaikuttaa näihin ehtoihin.