fbpx

Laihdutuskuureista kestävään elämäntapamuutokseen

Kun kilot karisevat – ja palaavat

Monilla meistä on omakohtainen kokemus laihdutuskuureista – se hetki, kun vaaka näyttää pienempiä numeroita, on kuin juhlan paikka. Yhdysvalloissa puolet aikuisista ja Suomessakin noin miljoona ihmistä taistelee vuosittain ylipainon kanssa. Alkuun jokainen kilon pudotus on voitonriemua: olo on kevyempi ja päivät täynnä aurinkoa. Mutta, kuten elämän usein tapana on, odottamattomat esteet tulevat tiellemme ja ennen pitkää, ne kadonneet kilot löytävät tiensä takaisin. Tuttu tarina, eikö vain?

Valinta kahden polun välillä

Laihdutuskuurin ja elämäntapamuutoksen ero on selvä – toinen tarjoaa pikavoittoja, toinen kestäviä tuloksia. Kuurilla paino saattaa pudota nopeasti, mutta pysyvän muutoksen salaisuus on hitaammassa tahdissa. Se on kuin oppisi tanssimaan uutta tanssia – aluksi askelten opettelu on vaivalloista, mutta kun ne iskostuvat lihasmuistiin, tanssi sujuu kuin itsestään, eikä paluuta entiseen ole.

Laihdutuskuurit vaativat paljon voimavaroja

Kun puhutaan laihdutuskuureista, ne ovat usein kuin satametrin pikajuoksuja: lyhyitä, intensiivisiä ja vaativat paljon voimavaroja. Niiden tavoitteena on nopea painonpudotus, mutta ne eivät yleensä tarjoa pitkäaikaisia ratkaisuja tai opeta kestäviä elämäntapoja. Kuin pikajuoksija, joka ylittää maaliviivan hengästyneenä, moni laihdutuskuurin lopettanut huomaa itsensä olevan pian lähtöviivalla uudelleen, vanhojen syömistapojen parissa.

Elämäntapamuutos on loppuelämän kestävä tapa elää

Elämäntapamuutos on kuin maraton sillä erotuksella että se kestää koko loppuelämän. Se ei ole pelkkä väliaikainen pyrähdys, vaan kokonaisvaltainen muutos siinä, miten syöt ja miten suhtaudut ruokaan ja syömiseen. Tällainen muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Se vaatii pysyviä muutoksia ajattelutavassasi, valinnoissasi ja päivittäisissä rutiineissasi.

Elämäntapamuutoksessa et voi epäonnistua, voit vain oppia

Miksi siis valita juuri elämäntapamuutos? Se on investointi, joka kantaa hedelmää vuosia eteenpäin, ja antaa sinulle vapauden nauttia jokaisesta päivästä terveempänä ja onnellisempana. Elämäntapamuutoksen matkalla opimme, ettei kompastuminen ole katastrofi, vaan tilaisuus oppia ja kasvaa. Jokainen takapakki on askel eteenpäin, kunhan vain päätämme ottaa siitä opiksi ja jatkaa matkaa. Anna itsellesi lupa tutkia, oppia ja kasvaa.

Lähde matkalle kohti hyvinvointia

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, millaista olisi syödä hyvin ei vain kehollesi, vaan myös mielellesi? Hyvinvointisyöminen™-valmennus on avain tuohon matkaan – se on enemmän kuin vain ravitsemusohjelma, se on porttisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ravitsemuksesi lisäksi henkinen hyvinvointisi ja unesi paranee, mikä näkyy useammalla elämänalueella.  Se on henkilökohtainen polkusi kohti tasapainoisempaa elämää, missä ravitsemus ja mielenrauha kulkevat käsi kädessä.

Mitä HyvinvointisyöminenTM voi antaa sinulle?

Valmennuksessani ei keskitytä laihtumiseen hinnalla millä hyvänsä. Me katsomme kokonaiskuvaa ja opastan sinua kohti tasapainoista elämäntapaa, joka sisältää ravitsevaa syömistä, mielen hyvinvointia ja laadukasta unta – kaikki nämä ovat perustekijöitä, jotka yhdessä luovat pohjan, jolle voit rakentaa terveen ja iloisen elämän. Hyvinvointisyöminen™-valmennus on uniikki, koska se ei pelkästään opeta – se inspiroi. Se antaa sinulle työkalut, joiden avulla voit luoda muutoksen, joka ei tunnu taakalta vaan elämäniloa tuottavalta tavaksi elää päivittäin. Se ei ole mikä tahansa valmennus; se ottaa huomioon sinun ainutlaatuiset tarpeesi, toiveesi ja elämäntilanteesi. Sinä et ole yksin matkallasi, sillä vertaisasiantunteva on tukenasi, tarjoten sinulle tietoa, kannustusta ja henkilökohtaista ohjausta jokaisella askeleellasi.

 Ota ensimmäinen askel kohti Hyvinvointisyömistä jo tänään

Minulla on ilo kutsua sinut osallistumaan Hyvinvointisyöminen™-valmennuksen ilmaiseen tutustumisjaksoon.  Kaksiviikkoinen tutustumisjakso tarjoaa sinulle maistiaisen siitä, miten monipuolinen valmennus voi muuttaa tapasi ajatella ruokaa, ruokailua ja itsestä huolehtimista. Se ei ole lautasellasi olevien kaloreiden laskemista – se on matka kohti mielenrauhaa, jossa opit kuuntelemaan kehosi ja mielesi viestejä, jotta voit tehdä tietoisia valintoja jokaisella ateriallasi. Tule mukaan ja koe itse, miten Hyvinvointisyöminen™ voi avata ovia uuteen ja terveellisempään elämäntapaan.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen pääset osallistumaan maksuttomaan tutustumisjaksoon kahden viikon ajaksi.

Jätä kommentti

Tässä blogissa saa kommentoida. Muistathan hyvät tavat. Poistan jälkikäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä laittomat sisällöt.  Arvostan eniten sellaista kritiikkiä, joka annetaan omalla nimellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *