fbpx

Hyvinvointisyöminen 8kk

Hyvinvointisyöminen™ on Suomen ensimmäinen psyykkinen ravintovalmennus, jonka avulla pääset pysyviin tuloksiin painonhallinnassa ja terveellisesti syömisessä. Valmennuksen monipuolinen sisältö antaa sinulle tiedot ja taidot, joiden avulla jatkat elämäntapamuutostasi valmennuksen jälkeenkin.

8 kuukaudessa opit lisää mielen taitoja, joiden avulla pidät yllä terveellistä syömistä valmennuksen jälkeenkin. Muutat syömistäsi niin, että tuloksia alkaa näkyä sekä terveyden kohentumisena että painon putoamisena. Vaikka 8 kuukautta tuntuu ajallisesti pitkältä, kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen kohdalla se on vielä lyhyt aika. Tämän pituisella valmennuksella saat vakaamman pohjan muutokselle. Tässä ajassa vastaan tulee myös hankalia päiviä, jolloin saat tarvitsemaasi tukea ja ohjausta valmentajalta.

Saat kaiken materiaalin käyttöösi heti ja se on käytössäsi koko 8 kk ajan.

Valmennuksen hintaan sisältyy

  • Pysyvään elämäntapamuutokseen ohjaavat opetusvideot
  • Opetusvideot tehokkaista työkaluista syömisen muuttamiseen pysyvästi
  • Ladattavaa tukimateriaalia
  • Vertaisyhteisössä julkaistava lisämateriaali uusimmista tutkimustuloksista
  • Yhteys valmentajaan vertaistukiyhteisön kautta
  • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
  • Elämäntapamuutosta tukevat äänitteet

Heitä hyvästit laihdutuskuureille – lopullisesti! Hyvinvointisyömisessä sinun ei tarvitse pinnistellä pelkän itsekurin voimalla. Tässä Suomen ensimmäisessä psyykkisessä ravintovalmennuksessa saat käyttöösi tieteellisesti tutkittuja keinoja käyttäytymisen muuttamiseen, jotka ovat tehokas apu silloin, kun tavoitteena on painonhallinta ja parempi terveys.

Hyvinvointisyöminen™-valmennus on turvallinen ja tehokas, sillä sen kaikki materiaali perustuu tutkittuun tietoon. Valitse nyt markkinoiden kattavin kokonaisuus, jonka avulla onnistut pysyvästi!

8kk hinta yhteensä 239,60 eli vain 29,95 €/kk

255.60 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.