fbpx

Hyvinvointisyöminen 12 kk

Hyvinvointisyöminen™ on Suomen ensimmäinen psyykkinen ravintovalmennus, jonka avulla pääset pysyviin tuloksiin painonhallinnassa ja terveellisesti syömisessä. Valmennuksen monipuolinen sisältö antaa sinulle tiedot ja taidot, joiden avulla jatkat elämäntapamuutostasi valmennuksen jälkeenkin.

12 kuukautta kestävän valmennuksen aikana ehdit omaksumaan kaikki Hyvinvointisyömisen tiedot ja taidot. Terveellisesti syömisen tulokset ovat pysyviä, kun hallitset terveellisesti syömisen kokonaan ja olet vakiinnuttanut sen osaksi arkeasi. Tämä on suositeltavin valmennuksen pituus, koska edessäsi on suuri elämäntapamuutos. Isot tavoitteet voidaan saavuttaa vain ajan kanssa. Kiirehtiminen ei tuo pysyviä muutoksia ja vain pysyvillä muutoksilla on vaikutusta painoosi ja terveyteesi.

Saat kaiken materiaalin käyttöösi heti ja se on käytössäsi koko 12 kk ajan.

Valmennuksen hintaan sisältyy

  • Pysyvään elämäntapamuutokseen ohjaavat opetusvideot
  • Opetusvideot tehokkaista työkaluista syömisen muuttamiseen pysyvästi
  • Ladattavaa tukimateriaalia
  • Vertaisyhteisössä julkaistava lisämateriaali uusimmista tutkimustuloksista
  • Yhteys valmentajaan vertaistukiyhteisön kautta
  • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
  • Elämäntapamuutosta tukevat äänitteet

Heitä hyvästit laihdutuskuureille – lopullisesti! Hyvinvointisyömisessä sinun ei tarvitse pinnistellä pelkän itsekurin voimalla. Tässä Suomen ensimmäisessä psyykkisessä ravintovalmennuksessa saat käyttöösi tieteellisesti tutkittuja keinoja käyttäytymisen muuttamiseen, jotka ovat tehokas apu silloin, kun tavoitteena on painonhallinta ja parempi terveys.

Hyvinvointisyöminen™-valmennus on turvallinen ja tehokas, sillä sen kaikki materiaali perustuu tutkittuun tietoon. Valitse nyt markkinoiden kattavin kokonaisuus, jonka avulla onnistut pysyvästi!

12kk hinta yhteensä 335,40 eli vain 27,95 €/kk

359.40 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.