fbpx

Motivaatiobuusti

Tahdonvoima tai itsekuri eivät ole se ominaisuus, jolle pysyvä elämäntapamuutos rakennetaan – se on motivaatio. Herättämällä motivaation ja pitämällä sitä yllä, elämäntapamuutoksessa voi onnistua pysyvästi.

Motivaatiobuusti-minivalmennus herättää sisälläsi asuvan motivaation pysyvästi. Motivaatiobuusti on psykologinen menetelmä, joka on turvallinen, helppo oppia ja vaivaton käyttää. Liittyipä elämäntapamuutoksesi sitten ruokatottumuksiin, uneen tai vaikkapa liikuntaan, tarvitsee se onnistuakseen pysyvää motivaatiota. Motivaatiobuusti antaa sinulle työkalun elämäntapamuutoksen käynnistämiseen sekä uusien tottumusten ja tapojen ylläpitämiseen.

Valmennus alkaa heti, kun olet ostanut sen verkkokaupasta. Saat sähköpostitse tunnukset valmennusalustalle, josta löydät opetusvideon. Voit katsoa opetusvideon milloin haluat.

Motivaatiobuustin hinta on  34 € ja katseluoikeus on kaksi viikkoa!

Miksi motivaatiobuusti?

Tahdonvoima tai itsekuri, mitä nimeä asiasta käytetäänkään, on rajallinen voimavara. Siksi se loppuu kesken, jos ihminen on pitkään niitä kuluttavissa olosuhteissa (esimerkiksi laihdutuskuurilla). Elämäntapamuutos on pitkä prosessi ja jos sen rakentaa tahdonvoiman varaan, muutos epäonnistuu heti, kun tahdonvoima loppuu. Siksi elämäntapamuutos on rakennettava vakaalle pohjalle eli motivaatiolle.

Motivaatiobuusti sopii sinulle, jos

Motivaatiota pitkäaikaisesti Motivaatiobuustin avulla

Tunnistatko itsesi?

Olet osallistunut terveysvalmennuksiin ja aluksi kaikki on mennyt hyvin ja motivaatio on korkealla. Ajan myötä motivaation määrä laskee ja alat lipsua tekemisissäsi, eikä edes valmentajan tsemppiviestit saa pidettyä motivaatiotasi yllä. Viimeistään valmennuksen jo loputtua palaat takaisin vanhoihin tottumuksiisi ja tunnet itsesi epäonnistuneeksi.

Motivaatiobuustin avulla...

Sisälläsi asuva motivaatio tulee herättää ja laittaa se palvelemaan haluamaasi elämäntapamuutosta.
Tämän Motivaatiobuusti-minivalmennus tarjoaa helppojen harjoitusten avulla.
Motivaatio tulee myös ylläpitää pitkäaikaisesti ja sisäistettyäsi Motivaatiobuusti-menetelmän
onnistut myös tässä asiassa.

Paula Vehmanen – Tutustu valmentajaan

Lähde mukaan!

Motivaatiobuusti-minivalmennus

Opetusvideo, jossa hieman taustatietoa motivaatiosta sekä psykologiset harjoitukset, jotka herättävät sisäisen motivaation. Motivaatiobuustin ladattava materiaali auttaa sinua löytämään sisäisen motivaatiosi, joka auttaa sinua onnistumaan pysyvästi haluamassasi elämäntapamuutoksessa. Valmennus alkaa heti kun olet ostanut valmennuksen verkkokaupasta. Saat sähköpostitse tunnukset valmennusalustalle, josta löydät opetusvideon. Voit katsoa opetusvideon milloin haluat. Hinta 34€. Katseluoikeus 2 viikkoa ostosta.