fbpx

Liikuntaa isompikehoisille

Valmennusta, joka huomioi isommatkin kehot

PT Paula Vehmasen liikuntakurssit ovat syntyneet tarpeesta luoda valmennuksia, joissa huomioidaan isomman kehon tuomat tarpeet ja haasteet.

Kurssien suunnittelija Personal Trainer Paula Vehmanen on Suomen ensimmäinen Size Inclusive Fitness Specialist – eli isompikehoisten liikuntaan erikoistunut valmentaja. Kurssit on suunniteltu aidosti isomman kehon tarpeiden ja haasteiden kautta. Liikuntakurssit sisältävät turvallista ja helppoa liikuntaa, jonka avulla kunto kohoaa ja lihakset vahvistuvat.

Suomen ensimmäisen Size Inclusive Fitness Specialistin suunnittelemat liikuntakurssit ovat nyt täällä!

Size Inclusive Fitness Specialist

”Yksi työtehtävistäni on luoda sellaista liikunta-alaa, johon kaikki tuntevat olevansa tervetulleita, kehon koosta tai muodosta riippumatta. Koska säännöllinen liikunta on tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille, tämä on tärkeää.”

Lue lisää erikoiskoulutuksestani täältä!

Liikuntaa tavallisille ihmisille

Liikuntavalmennusta, joka sopii juuri sinulle!

Koetko, että tarvitsisit lisää liikuntaa arkeesi, mutta et ole löytänyt sinulle sopivaa tapaa liikkua, tai et tiedä mistä aloittaa?

Olet ehkä kokeillut joitain verkkovalmennuksia, mutta niissä tehtävät liikkeet tuottavat vaikeuksia kehosi koon tai ikäsi tuomien rajoituksien vuoksi?

Tarpeisiisi on vihdoinkin vastattu! Tarjoan sinulle liikuntakursseja, jotka sisältävät helppoa liikuntaa. Kurssieni liikkeisiin pystyy tavallinen ihminen kehon koosta ja iästä huolimatta. Älä anna helpon kuitenkaan hämätä – liikkeet ja ohjelmat ovat vaikuttavia ja vahvistavat kehoasi sekä edistävät terveyttäsi.

Kurssivalikoimassa tulee olemaan liikuntakursseja helpoista haastaviin – pysy kuulolla!

Opi liikkeet yhdessä valmentajan kanssa

Liikuntakursseilla valmentaja näyttää videoilla, miten liikkeet toteutetaan. Sinun tarvitsee vain tehdä perässä! Laita mielimusiikkiasi taustalle ja treenaa!

Kurssien liikkeet on suunniteltu niin, että niissä huomioidaan isomman kehon tuomat haasteet. Kehosi koko ei siis ole este liikunnan aloittamiselle ja vaikuttavalle treenaamiselle. Kursseilla tulet huomaamaan, kuinka liikunta on paljon mielekkäämpää silloin, kun siinä on huomioitu isompi keho jo valmiiksi, eikä liikkeitä tarvitse pyrkiä itse muokkaamaan sopiviksi.

Liikkeet sopivat myös sinulle, jos et ole enää norja kaksivitonen, vaan jo kypsempään ikään ehtinyt.

Liikuntakurssini sopivat sinulle, jos

PT Paula Vehmanen

Valmentajasi - Size Inclusive Fitness Specialist

Olen Suomen ensimmäinen Size Inclusive Fitness Specialist-valmentaja eli isompikehoisten liikunnan asiantuntija.

Minulla on yli 27 vuoden kokemus liikunta-alalta erilaisten ryhmien ja jumppien parissa. Erilaisten kehojen liikuttaminen on minulle tuttua ja tiedän, millaiseen liikkeeseen tavallinen ihminen oikeassa elämässä pystyy.

Isomman kehon lisäksi myös ikä voi tuoda liikuntaan erilaisia rajoituksia, joten liikuntakursseillani huomioidaan myös keski-ikäisen kehon rajoitukset.

Miksi valita juuri minut?

Minä tarjoan liikuntaa isompikehoisille ilman laihdutusvaatimusta ja huomioin isompikehoisten haasteet ja tarpeet liikunnassa. Isompikokoisena minulla on näistä haasteista myös omakohtaista kokemusta.

Kurssini sisältävät helppoa, mutta vaikuttavaa liikuntaa, johon keskiverto liikkujakin pystyy. Niihin voi siis osallistua matalalla kynnyksellä.

Liikunnallisia kursseja on paljon tarjolla, mutta missään ei ole aikaisemmin huomioitu isompikehoisia. Olen luonut nyt avuksesi erityisesti isomman kehon huomioivia liikuntakursseja!

Liikuntakurssit

Kursseja aloittelijoista kokeneempiin liikkujiin. Kurssivalikoima on täydentymässä, pysy siis kuulolla!

voimastartti

Voimastartti

Voimastartti on säännöllistä liikuntaa aloittavan valinta! Kurssi sisältää koko kehon päälihasryhmät harjoittava perusjumpan, joka sopii kaikenlaisille kehoille.

pilatesstartti

Pilatesstartti

Pilatesstartissa opit pilateksen perustekniikat. Kurssi sisältää monipuolisen mattopilatestunnin, joka sopii kaikenlaisille kehoille.

Faskiatreeni

Uutta tulossa

Faskiatreeni tulossa pian – pysy kuulolla!